Podijeli

PARKIRALIŠTE HANGAR

Projekt krajobraznog uređenja, izvedba hortikulturnih radova i održavanje

Na vrlo posjećenom javnom prostoru sa sportskim i ugostiteljskim sadržajima i javnim objektom  s budućim matičnim uredom i katastrom bilo je potrebno urediti veće parkiralište i oblikovati neuređeni krajobraz. S obzirom da se radilo o javnom prostoru koji zahtijeva minimalnu njegu i što jednostavnije održavanje, projekt krajobraznog uređenja napravljen je u stilu sa zahtjevima prostora i njegove namjene, gdje je osnovni orijentir pri projektiranju bila funkcionalnost i jednostavnost oblika, koja se postigla rasporedom mediteranskog zimzelenog bilja, sađenog u plohama i linijskim potezima u obliku živica, drvoreda i površina u potpunosti ispunjenih grmovima i trajnicama.

  • Godina: 2007.
  • Investitor: Općina Matulji
  • Status: Izveden
  • Lokacija: Matulji
  • /